MŪSU STĀSTS

Radi produktu, kuru gribi izmantot pats, jeb kvalitāte iet caur sirdi! Mēs esam ģimene ar mērķi radīt produktus, kuriem paši ticam, un veidot vietas, kur domām raisīties. Miķelis: “Bišu kolonijā ir neskaitāmi karavīri, sanitāri, inženieri, farmaceiti, auklītes, miesassargi un tikai viena karaliene. Ļoti līdzīgi, kā mūsu cilvēku kolonijā katram ir sava vieta, kur jūties piederīgs. Mēs esam atraduši savējo.”

KAS IR KOMBUČA?

Dzīvības dzēriens ir dzīvs, termiski neapstrādāts un dabīgi raudzēts, saglabājot labvēlīgos mikroorganismus. Kombuča satur organiskās skābes, antioksidantus, enzīmus, B grupas vitamīnus, tāpēc dzērienam piemīt detoksificējošs efekts. Latvijā kombuču pazīst kā tējas sēni, jo augšanas procesā tās kultūra līdzinās sēnei. Fermentācijas procesu nodrošina simbiotiska raugu un baktēriju kultūra, kuras baro viena otru. Kombuča ir laba alternatīva citiem saldinātajiem dzērieniem jo ir 100% dabīgs un bioloģiskas izcelsmes.

Ieguvumi


Uzlabo gremošanu


Samazina svaru


Palielina enerģijas daudzumu


Detoksē organismu


Uzlabo imūnsistēmas darbību


Samazina locītavsāpes

KOMBUČAS VĒSTURE

Kombučas vēsturi var izsekot līdz 220.gadam p.m.e. Zinātnieki tic, ka tā bija Ķīna, pirmā un mitoloģiskā Qin dinastija, kas aizsāka brūvēt dzērienu un nosauca to par "Dzīvības eliksīru". Japāņu senajos tekstos dzēriens pirmo reizi pieminēts 414. gadā. Imperatoram Inkyo bija gremošanas traucējumi un viņš izsauca dakteri Kombu, kurš iepazīstināja imperatoru ar dzērienu. Daktera vārdā tika nosaukts šis veselības dzēriens.

Produkti
ROOIBOS

Bio roibušs tēja dod šai kombučai izteiktu tropu garšu.

MEDUS JUNS

Ekskluzīva kombuča kas satur 11% medus. Izmantots vietējo biškopju ievākts bio medus.

JASMĪNA

Perfekts balanss starp bio zaļo jasmīna tējas aromātu un kombučas skābumu.

TRADICIONĀLĀ

Tradicionāli pagatavota kombuča no bio Assam melnās tējas.

Instagram